Menu
Politiet lette mandag kveld etter gjerningspersonen etter en voldshendelse på Grønland. En mann fikk stikkskader og ble kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Mann pågrepet etter knivstikking på Grønland i Oslo

Politiet har pågrepet en mistenkt gjerningsperson etter en voldshendelse på Grønland i Oslo mandag kveld der en mann fikk en stikkskade med ukjent skadeomfang.

Av NTB | 05.04.2022 07:04:25

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk melding om voldshendelsen i 20.30-tiden mandag kveld.

– Vi hadde kommunisert at vi ønsket å komme i kontakt med ham. Han gjorde en avtale med oss og ble pågrepet uten dramatikk, sier krimvaktleder Roger Hjertø til Avisa Oslo.

Politiet jobber fortsatt med å finne ut av hendelsesforløpet og relasjonen mellom den fornærmede og mannen som er pågrepet.

– Min plan er at det i hvert fall bli avhør av ham i løpet av dagen. Vi trenger også å jobbe med vitner som skal avhøres. Vi har heller ikke fått inn video ennå, sier Hjertø til avisen.

Politiet opplyste mandag kveld til NRK at de kom i kontakt med den skadde i området Rubina Ranas gate. Han hadde da løpt fra åstedet som ligger nær en bar like ved Akerselva.

Et området mellom elva og Olafiagangen ble sperret av, og den skadde ble kjørt med ambulanse til sykehus.

– Ingen oppdatert status på den skadde utover at skaden ikke er livstruende, meldte politiet på Twitter sent mandag kveld.

(©NTB)

Flere nyheter: