reklame
Menu
En mann i 50-årene døde i Verdal lørdag morgen. Her er politiet på rundspørring i området. Foto: Lars Lilleby Macedo / NTB scanpix

Mann og kvinne siktet etter mistenkelig dødsfall i Verdal

To personer er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 50-årene ble funnet død hos naboen i Verdal lørdag morgen.

Av NTB | 01.08.2020 22:02:45

Kriminalitet og rettsvesen: Det bekrefter politiadvokat Martin Moen overfor Trønder-Avisa. Personene hadde tidligere status som vitner før de ble pågrepet.

De siktede er en mann i 40-årene og en kvinne i 60-årene bosatt i Trøndelag. Verken de eller avdøde er kjent for politiet fra tidligere.

– Etterforskningen pågår med full styrke og det gjennomføres avhør av de siktede lørdag ettermiddag og kveld, sier Moen i en pressemelding.

– Hun erklærer ikke noe straffskyld i det hele tatt. Hun har ingen kjennskap til hva som har skjedd. Det er hennes forklaring, sier Christensen Dagbladet.

Avisa har ikke klart å få en kommentar fra Per Ove Sørholt, som er den siktede mannens forsvarer.

Funn på stedet gjorde at politiet karakteriserte dødsfallet som mistenkelig. Politiadvokat Moen opplyser til VG at den avdøde ble funnet på naboens adresse.

Mannen blir obdusert søndag. De pårørende er varslet.

Kvinnens forsvarer, advokat Rolf Christensen, sier at hun og avdøde er bekjente.

Politiet ble varslet om at en mann hadde fått mulig hjertestans på en privatadresse ikke langt fra Verdal sentrum like før klokka 7.30 lørdag morgen. Mannen i 50-årene ble bekreftet død av lege etter forsøk på gjenoppliving.

Flere nyheter: