Menu
Åsmund Sanda, innsatsleder i politiet, snakker med pressen etter at en mann ble funnet knivstukket i et skogområde i Skien. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Mann knivstukket i skogområde i Skien – væpnet politiaksjon etter gjerningsperson

Væpnet politi med hundepatruljer og støtte fra helikopter søker etter en person som knivstakk en jogger i et skogsområde på Gulset i Skien tirsdag kveld.

Av NTB | 12.10.2021 21:37:18

Kriminalitet og rettsvesen: Mannen som ble stukket, er i 50-årene. Han var ute på en løpetur da han ble knivstukket ved 18.30-tiden tirsdag kveld. Mannen er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

Sørøst politidistrikt meldte at de har dårlig beskrivelse av gjerningspersonen og ber om tips fra folk som kan sett noe i området. Væpnet politi lette tirsdag kveld etter vedkommende i området.

– Mannen har vært ute på en joggetur, og ut ifra vår forståelse så har hendelsen skjedd i skogen. Det var vitner som fant den skadde mannen, som meldte fra, sier innsatsleder Åsmund Sande i Sørøst politidistrikt til NRK.

– Vi har ikke noe særlig beskrivelse av gjerningspersonen. Den er så vag at den er ikke verd noe. Det er helt ukjent om det er noen relasjon mellom den skadde og en mulig gjerningsperson, sier Sande videre.

Aksjonen tirsdag kveld tok mye av politiets ressurser. De ba mediene om forståelse for at de sto midt i en væpnet aksjon. Samtidig oppfordrer de alle som kan ha opplysninger om saken, om å melde fra.

– Politiet ber andre skogtravere om å holde seg borte fra Åletjern og Ugleveien inntil situasjonen er avklart, skriver de videre.

Flere nyheter: