reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Bergen tingrett har satt av fire dager til behandlingen av saken mot den nå 33 år gamle mannen. Foto: Gorm Kallestad / NTB

Mann i retten tiltalt for å ha voldtatt to 14 år gamle barnevakter

En 33 år gammel mann er tiltalt for å ha voldtatt to 14 år gamle jenter i Bergen våren 2016.

Av NTB | 20.10.2020 03:38:07

Kriminalitet og rettsvesen: Mannen erkjente ikke straffskyld på noen av tiltalepunktene da rettssaken startet i Bergen tingrett mandag, rapporterer Bergens Tidende.

Den 33 år gamle mannen er tiltalt for først å ha kledd av og voldtatt den ene jenta mens hun var ute av stand til å gjøre motstand. Deretter skal han ha båret den andre jenta inn i en seng og utført seksuelle handlinger på henne. Også denne jenta var ute av stand til å gjøre motstand, ifølge tiltalen.

Overgrepene som er beskrevet i tiltalen skal ha skjedd samme natt våren 2016 i forbindelse med at de to 14-åringene skulle sitte barnevakt hjemme hos den tiltalte mannen.

Forholdene ble anmeldt til politiet i august 2018. Saken har vært etterforsket nærmere ett år, før statsadvokaten tok ut tiltale i september i fjor. Rettssaken skulle etter planen gå av stabelen i mars i år, men ble utsatt. Saken avsluttes torsdag denne uken.

(©NTB)

Flere nyheter: