Menu
Politiet gjør undersøkelser utenfor boligblokken på Grünerløkka i Oslo der en mann ble alvorlig skadd lørdag formiddag. Foto: Javad Parsa / NTB

Mann i 20-årene alvorlig skadd etter mulig knivstikking i Oslo

En mann i 20-årene ble lørdag sendt til sykehus med alvorlige stikkskader etter en voldshendelse på Grünerløkka i Oslo. En annen mann i 20-årene er pågrepet.

Av NTB | 29.01.2022 13:50:24

medisin og helse: Politiet fikk melding om hendelsen klokka 10.44 lørdag formiddag.

Det var en forbipasserende som fikk øye på en mann som blødde kraftig fra magen utenfor oppgangen til en boligblokk på Grünerløkka. Store politistyrker rykket ut til stedet, og politiet tok kontakt med naboer, vitner og personer på stedet.

– Én mann skilte seg ut, og han ble pågrepet. Han er kjørt til politihuset på Grønland, hvor han vil bli avhørt, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NTB.

De to involverte har en relasjon til hverandre, ifølge politiet, som tror det kan ha vært en krangel mellom de to i forkant. Hendelsesforløpet er fremdeles uklart.

– Krimteknikere er fortsatt på stedet innendørs for å sikre spor. Det er funnet blod både innendørs, ute i bakgården og utenfor, så det er foreløpig vanskelig å danne seg en klar rekkefølge på hendelsene. Det er heller ingen som har vært vitne til selve hendelsen, sier Solberg.

Det er uklart hva slags stikkvåpen som ble benyttet, men politiet har foreløpig ikke funnet våpenet, ifølge Solberg.

Tilstanden til den skadde mannen, som er i tidlig 20-årene, er ukjent. Den pågrepne mannen er i slutten av 20-årene.

Flere nyheter: