reklame for Sheiken Bowling
Menu
Politi ved stedet der en mann torsdag morgen ble funnet død utendørs i Drammen sentrum. En mann er siktet for voldsutøvelse. Foto: Martin Solhaug Standal / NTB

Mann funnet død utendørs i Drammen – politiet ber om tips

En mann i 50-årene er siktet for kroppskrenkelse etter at en mann torsdag morgen ble funnet død utendørs i Drammen sentrum.

Av NTB | 29.12.2022 15:04:47

Kriminalitet og rettsvesen: Mannen som er pågrepet, erkjenner ikke straffskyld.

– Han har sittet i flere timer langt avhør og vært samarbeidsvillig, men han stiller seg uforstående til siktelsen, sier forsvarer Anders Green til Drammens Tidende.

Politiet opplyser at mannen blir fremstilt for varetektsfengsling fredag. Politiet ber også Kripos om bistand til obduksjon og tekniske undersøkelser.

– Vi fikk melding om at det var funnet en mann utendørs. Det var en nabo som varslet, opplyser operasjonsleder Tommy Eriksen i Sørøst politidistrikt til NTB.

– Vi fikk melding klokka 9.15 om en observasjon gjort av en nabo av en død mann liggende utendørs, sier politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen.

– Det er viktig for oss å finne ut av hva som har skjedd i tiden før mannen ble funnet, og vi ønsker derfor å komme i kontakt mer personer som kan ha sett eller hørt noe som kan være av interesse for politiet, sier Mathiassen.

Tips kan ringes inn til politiet på telefon 33 34 44 00.

– Et vitne så de to i en slåsskamp i går, og det er basert på det, at mannen er siktet, sier Eriksen til Drammens Tidende.

Politiet opplyser at personen som er siktet, er en mann i 50-årene av utenlandsk opprinnelse, skriver VG.

– Vi tror siktede har en relasjon til avdøde, sier Eriksen til avisen.

Politiet ble varslet klokka 9.15. En mann er siktet og var torsdag i avhør hos politiet.

Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall. Den avdøde er ikke identifisert.

Politiet vet ikke hvor lenge avdøde hadde ligget i ute, men til Dagbladet sier operasjonslederen at vedkommende bar preg av å ha ligget under snøen.

(©NTB)

Flere nyheter: