Menu
ARKIVBILDE: Norsk Tipping

Mann fra Suldal vant i Eurojackpot

En mann fra Suldalsosen kunne fredag juble for å vinne 1 490 810 kroner i Eurojackpot. Da Norsk tipping ringte, satt de i mørke for å spare strøm.

Av Egil M Solberg | 17.01.2022 23:11:19

Pengespill: Ingen verken i inn- eller utland klarte å sikre seg 1. premiepotten under årets andre Eurojackpot-trekning fredag 14. januar.

Det ble likevel en norsk 3. premievinner, som delte potten med fire utenlandske spillere. En mann fra Suldalsosen i Rogaland kunne juble over nøyaktig 1 490 810 kroner.

Ble millionær i bekmørkt kjøkken

Premievinneren fra Suldalsosen hadde hatt telefonen til lading på kjøkkenet, og var ikke klar over ringingen før kona ropte på ham.

– Det pleier å være positivt når Norsk Tipping slår på tråden, svarer han da han blir spurt om han aner noe om hvorfor vi ringer.

Dermed var det bare å servere den flotte nyheten.

– Det er jo en fin sum. Det er en fantasi som går i oppfyllelse det her, ler rogalendingen, som ønsker å være anonym.

Mens Norsk Tipping serverte millionbeskjeden satt kona intetanende og så på TV. Mannen hadde likevel en plan om å avsløre premien for henne etter vinnersamtalen.

Hva han skulle bruke premien på derimot, var han mer usikker på.

– Det kom litt brått det her. Vi får se hva det blir, avslutter den ferske millionæren.

Under hele samtalen hadde han stått på kjøkkenet, som var bekmørkt for å spare strøm. Så spørs det om han ikke skrudde på lyset etter denne uventede telefonen fra Hamar.

Flere nyheter: