Menu
joker
ARKIVBILDE: Norsk Tipping

Mann fra Etne vant 2 mill

Siste dag på sommerferie ble en mann fra Etne 2 millioner kroner rikere.

Av Egil M Solberg | 13.08.2022 20:46:37

Tipping: På vei hjem fra sommerferie oppdaget en heldig mann fra Etne at han hadde et ubesvart anrop fra Norsk Tipping. Det ble brått om å gjøre å få parkert bilen ved første anledning.

– Jeg kjører av ved første mulighet her, forsikrer etnesbuen når Norsk Tipping ringer før lørdagens trekning. Han var på vei hjem fra sommerferie og ble svært overrasket over å høre at han allerede var sikret 401 000 kroner i inngangspremie.

Han får lest opp tallrekken han skal spille på. Skulle valgene gå veien, ventet det litt over 2 millioner kroner i toppremie.

– Det er nesten litt rart dette her, for jeg satt faktisk og tenkte før du ringte at «hvis jeg hadde vunnet en million i kveld, så skulle jeg kjøpt en ny bil», forteller han.

– Så hvis jeg skulle klare to millioner, så ville jeg nok først og fremst fordelt litt, og så slått til.

Det ble vanskelig for Joker-kandidatens å selv være med på trekning over telefonen i bilen, så her måtte la Embla rykke ut for å ta de logiske valgene.

Det kunne knapt gått bedre: Etter to tall spratt jokerlua fram og sendte etnesbuen rett til topps. Nå var han ikke 401 000 kroner rikere, men 2 005 000 kroner rikere.

– Nå er jeg fornøyd og kjempefornøyd på en og samme gang, sier en fornøyd vinner når Telefonen fra Hamar ringer opp igjen etter trekning. Etnebuens medpassasjerer hadde bestemt at de måtte se trekning tross alt, og han var dermed godt forberedt på millionnyheten.

– Vi har med oss litt bringebærbrus baki her som vi skal feire litt med.

Premien skal deles med familie og som sagt gå til bytte av bil – og ny kalesje på båten, legger han til.

– Det er litt moro… Jeg pleier egentlig ikke å levere Joker. Jeg pleier å takke nei når det spørres om det i appen. Så dette var virkelig et heldig innfall, avslutter den ferske millionæren glad.

Dette melder Norsk Tipping.

Flere nyheter: