Menu
ARKIVBILDE: Norsk Tipping

Mann fra Bokn vant 1 mill. – tar ikke telefonen

En heldig kar i 50-årene fra Bokn sikret seg Eurojackpot-millionen 14. juni, men han svarer ikke telefonen.

Av Egil M Solberg | 14.06.2022 22:30:05

Pengespill: Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner havnet i Bokn i Rogaland.

Ingen nordmenn hadde hellet med seg i Eurojackpot 14. juni: verken første-, andre- eller tredjepremien kom innenfor rekkevidde blant Norsk Tippings spillere.

Andrepremien gikk til en spiller fra Tyskland mens tredjepremien ble snappet av en spiller fra Spania: De to sikret seg henholdsvis 8,6 og 4,8 millioner kroner.

Eurojackpot har spillefrist tirsdag og fredag kl. 19.00

Null førstepremier betyr at det til neste trekning ligger enda mer i potten. Med gjeldende eurokurs på trekningsdagen kan man forvente rundt 384 millioner kroner om man skulle bli alene om å treffe riktig på samtlige tall.

Vant 1 million rett før sommerferien – tar ikke telefonen

Men, helt fritt for norske vinnere ble det likevel ikke. En nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner deles alltid ut både tirsdag og fredag, og denne gangen gikk premien til Bokn på Haugalandet.

Her var det en heldig kar i 50-årene som sikret seg en solid slant ekstra på toppen av feriepengene–men det vet han trolig ikke selv, for han har ennå ikke tatt telefonen.

Nå gjenstår det å se hvor vår mann på Bokn sjekker først: Blir det Telefonen fra Hamar, Norsk Tippings app, eller nettbanken som først får overlevert millionnhyheten?

Dette melder Norsk Tipping.

Flere nyheter: