Menu
Politiet på stedet i Grimstad etter at to personer ble fraktet til sykehus etter en voldshendelse lørdag kveld. En mann døde av skadene på sykehuset natt til søndag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Mann døde etter voldshendelse i Grimstad

En mann i 40-årene døde på sykehus natt til søndag etter et slagsmål i Grimstad lørdag kveld. Tre personer er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

Av NTB | 07.11.2021 19:52:53

Kriminalitet og rettsvesen: – Fornærmede døde på sykehuset i natt. Pårørende er varslet, sa politiadvokat Vanja Bruvoll i Agder politidistrikt til NTB søndag formiddag.

Grimstad Adressetidende omtalte dødsfallet først.

Tre personer er siktet i saken. Den ene ble lørdag innlagt på sykehus med alvorlige skader. Denne mannen er nå pågrepet, mens to andre menn ble pågrepet lørdag. De tre siktede har fått oppnevnt forsvarere, får NTB opplyst.

– To av de siktede er avhørt. Vi kan ikke gå i detalj om hva som har kommet fram i avhørene, det er det altfor tidlig i etterforskningen å gå ut med, sier politistasjonssjef Terje Gundersen i Grimstad til NRK.

Vanja Bruvoll opplyser til kanalen at de tre siktede er født på 50-, 60- og 80-tallet. Ingen av dem er norske statsborgere

Slagsmålet skjedde i en privatbolig i utkanten av Grimstad, og politiet meldte om det klokken 18.40 lørdag.

Flere nyheter: