Menu
Politi og ambulanser på Grønland i Oslo etter at en mann skal være alvorlig skadd i en voldshendelse. Foto: tipser / NTB

Mann alvorlig skadd i voldshendelse i Oslo – politiet jakter flere gjerningspersoner

En mann ble alvorlig skadd i en voldshendelse på Grønland i Oslo onsdag ettermiddag. Politiet tror det har vært flere gjerningspersoner.

Av NTB | 10.08.2022 17:30:35

Medisin og helse: – Etterforskningen så langt indikerer at det har vært flere gjerningspersoner som har forsøkt å angripe to fornærmede, tvitrer politiet i en oppdatering klokken 17.12.

– Den andre fornærmede er i kontakt med politiet på stedet. Han er fysisk uskadd. Det er for tidlig å si noe om bakgrunnen for voldssaken, heter det videre.

Litt før klokken 17 fortalte politiet til NTB at de fortsatt var til stede med mange patruljer på og ved åstedet.

– Vi har hentet inn informasjon fra mange vitner og nærmer oss informasjon om gjerningspersonen, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet til NTB.

Ingen er pågrepet etter hendelsen. Det er ikke kjent hvilket våpen som ble brukt mot den skadde mannen, men han har det som framstår som stikk- eller slagskader.

– Vi har snakket litt med fornærmede og vitner, som har gitt oss en bedre forståelse av hendelsesforløpet, forteller Hekkelstrand.

Han kan ikke si om den skadde mannen og gjerningspersonen kjente hverandre.

– Den skadde er kjørt til sykehus og får behandling der, sier Hekkelstrand.

Politiet meldte først om hendelsen ca. klokken 16.30.

– Vi er på Grønland etter melding om en voldsepisode. Vi er i området med mange patruljer. I tillegg søker vi i nærområdet, samtidig som vi jobber med informasjon fra vitner, tvitret politiet.

Flere nyheter: