Menu
Kriminalteknikere har gjort undersøkelser i en bygård i Trondheim sentrum som anses som et mulig åsted. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Mann alvorlig skadd i voldsepisode i Trondheim – kvinne etterlyst

Politiet har siktet en kvinne i forbindelse med en voldsepisode i Trondheim og har sendt ut en etterlysning. En mann er alvorlig skadd.

Av NTB | 14.08.2022 12:30:38

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk lørdag morgen melding om en alvorlig skadd mann på en buss. De traff ham på Ranheim, og han ble tatt hånd om av helsevesenet, opplyser Trøndelag politidistrikt.

Mannen er avhørt og er ikke livstruende skadd, opplyser politiadvokat Anne Haave i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding søndag.

– Politiet har nå siktet en kvinne for grov kroppsskade, og vedkommende er nå etterlyst i Norge. Politiet ønsker ikke å gå ut med nærmere opplysninger om den siktede kvinnen, men hun antas å ikke være farlig for publikum, sier Haave.

Politiet har gjort kriminaltekniske undersøkelser i en bygård i Trondheim sentrum som anses som et mulig åsted.

De meldte om saken på Twitter lørdag morgen.

– Melding om en person som har et stort sår i halsen. Mannen er bevisst, skrev operasjonssentralen.

Haave sier at de ikke er kjent med vitner til selve voldshendelsen. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva fornærmede i saken har forklart i avhør.

– Han bidrar ikke til å hjelpe oss med å finne ut hva som har skjedd. Han er overtatt av helse nå, og så blir vi med inn til sykehuset og håper det kan gi oss noen flere ledetråder, sa operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund til Adresseavisen lørdag morgen.

– Vi vil fortsette etterforskningen med de ressursene som er nødvendige, og på nåværende tidspunkt har vi ikke mer informasjon, sier Haave.

Politiet ønsker ikke å gå ut med hvordan mannens skade har oppstått, da det inngår som en del av etterforskningen, skriver Adresseavisen.

(©NTB)

Flere nyheter: