reklame for Sheiken Bowling
Menu
Politiet jobber på stedet der en person er funnet skutt i en bil på parkeringsplassen ved Ikea på Furuset i Oslo torsdag ettermiddag. Foto: Cornelius Poppe / NTB

Mann alvorlig skadd i skyting på Furuset i Oslo

En voksen mann ble funnet skutt ved Ikea-varehuset på Furuset i Oslo tirsdag. Fornærmede er alvorlig skadd og kjørt til sykehus.

Av NTB | 22.11.2022 13:46:40

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi fikk meldingen 12.20. Det har ikke skjedd noe inne på Ikea, personen ble funnet i en bil utenfor varehuset. Vi søker etter gjerningspersoner, og vi har grunn til å tro at åstedet er et annet sted, sa operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Senere skriver politiet til pressen at det skal dreie seg om en voksen mann.

Klokken 13.11 skriver politiet på Twitter at skytingen har skjedd i nærheten av Furuset kirke, drøyt 1,7 kilometer unna, og at fornærmede deretter har kjørt til Ikea Furuset.

Det er flere politipatruljer på stedet. Det ble først drevet med livreddende førstehjelp for personen, bekrefter operasjonslederen.

Ikea Furuset har snakket med politiet om saken.

– Politiet har bekreftet at det er trygt for kunder og ansatte å være der, og butikken holder åpent, sier pressesjef Stine Odland til TV 2.

Et område utenfor butikken er avsperret. Ifølge Avisa Oslo er politihelikopteret i lufta i området.

Flere nyheter: