Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Mye bråk på byen i natt

Blotting, slo etter kvinne, slagsmål på utested, nektet å følge politiets anmodning, brann bak et butikkvindu, urinering, knuffing og generelt mange ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 02.02.2020 05:34:03

Politilogg: Det ble mange bortvisningen, episoder med urinering og knuffing i sentrumsområdene på Haugalandet og i Sunnhordland i natt. Det har imidlertid ikke vært noen alvorlige hendelser.

Utstillingsdukke i brann

Et defekt lys antente en utstillingsdukke i et butikkvindu i Åkrehamn lørdag kveld. Nødetatene ble sendt til Bedehusvegen i Åkrehamn ved 20.30-tiden. Vitner slokket ilden før brannvesenet kom frem. De hadde knust utstillingsvinduet for å komme til. Politiet opplyser at de har opprettet sak på forholdet.

Slagsmål på utested

Politiet måtte bistå vaktene på et utested i Haugesund etter at det brøt ut et slagsmål ved 21.15-tiden lørdag kveld. En 35 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse ble pekt ut som bråkmakeren. Han var beruset å krevende å forholde seg til. Mannen ble innbrakt drukkenskapsarresten og anmeldt.

Klammeri i Kopervik

To 19 år gamle menn var i klammeri ved et utested i Kopervik ved 00.45-tiden i natt. Den ene mistenkes for å ha slått den andre, samt fremsatt trusler. Mannen anmeldes for forholdene. Det er ikke meldt om personskade.

Slo etter kvinne i Leirvik

En mann i 20-årene ble bortvist fra Lervik sentrum ved 00.35-tiden i natt. Han hadde da vært i basketak og slått etter en kvinne. Det er ikke meldt om personskade.

Fulgte ikke politiets anmodning

Ved 01-tiden natt til søndag måtte politiet igjen bistå vakter på et utested i Haugesund. Det hadde vært en ordensforstyrrelse og da politiet dukket opp, var det flere som blandet seg inn i politiets arbeid. En mann i 20-årene nektet å følge politiets anmodning om å fjerne seg. Han ble dermed innbrakt drukkenskapsarresten og anmeldt.

Kom tilbake etter bortvisning

En mann i 20-årene anmeldes for ordensforstyrrelse etter at han ved #Haugesund 01.40-tiden i natt ikke fulgte politiets pålegg og å forlate sentrum av Haugesund. Han var tidligere blitt bortvist fra sentrum på grunn av ufin oppførsel.

Blotting i Haugesund

En mann i 50-årene anmeldes for blotting. Han hadde vist seg frem nedentil på et hjørne ved Indre kai i Haugesund i tiden før klokken 02 i natt. Der ventet mannen på kvinner som skulle komme forbi før han hoppet ut og viste seg frem.

Sykkeltyv på Stord

Politiet kontrollerte en mann på sykkel i området Rommetveit på Stord ved 03.20-tiden i natt. Mann er i 30-årene og en kjenning av politiet. Det viste seg at sykkelen var stjålet. Mannen er anmeldt for forholdet.

Flere nyheter: