Menu
Brentford har fullstendig ydmyket Manchester United i løpet av de første 45 minuttene og leder 4-0.Foto: Ian Walton/AP Photo/NTB.

Manchester United fullstendig ydmyket – ligger under 0-4 til pause

Manchester United har fått en marerittstart på sesongen og ligger under 0-4 til pause borte mot Brentford i Premier League.

Av NTB | 13.08.2022 19:30:44

Sport: Det tok kun ni minutter før Manchester United-fansen måtte se nok et mål gå inn i nettmaskene bak David de Gea.

Brentford kunne storme i angrep etter at Cristiano Ronaldo hadde mistet ballen. Pelenda Da Silva banket til fra langt hold, med de Gea så ut til å ha god kontroll.

Dessverre for de rødkledde var det bare en illusjon da spanjolen gjorde en gigant tabbe og lot ballen gå mellom hanskene og inn i mål.

Åtte minutter senere gjorde spanjolen vondt til verre da han prøvde å spille ballen til Christian Eriksen, men sendte den til feil danske – Mathias Jensen.

Midtbanespilleren kunne dermed ta et par skritt og banke inn Brentfords andre mål for kvelden.

Kvarteret før pausen slo Brentford en corner inn i feltet, som Ivan Toney forlenget bakover til Ben Mee, som styrte inn vertenes tredje mål.

– Det er en skrekkfilm. Det er rett og slett uvirkelig, kommenterte Kasper Wikestad på Viaplay.

Vertene fortsatte å ydmyke storkanonene da Toney og Bryan Mbeumo stormet på en kontring. Toney spilte en tvers over til Mbeumo, som kunne øke ledelsen til 4-0.

(©NTB)

Flere nyheter: