Menu
Manchester United har avlyst det tradisjonelle lagmøte på luksushotellet The Lowry Hotel før mandagens oppgjør hjemme mot Liverpool. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Manchester United flytter lagmøte før «hatoppgjøret» – frykter for sikkerheten

Manchester United har avlyst lagmøtet på The Lowry Hotel før Liverpool-kampen. Årsaken er at en rekke United-fans møtte opp utenfor hotellet for å protestere mot Glazer-familien.

Av NTB | 22.08.2022 15:50:50

Sport: Ifølge avisen Manchester Evening News frykter sikkerhetsvakter i klubben at protesten skal utarte og dermed sette sikkerheten til spillerne i fare. United-trener Erik ten Hag ba fredag om at alle i og rundt klubben står sammen tross den elendige seriestarten.

Daily Mail skriver at møtet ble avlyst i 14-tiden mandag.

Heller ikke før sesongåpningen mot Brighton overnattet United-laget på hotellet, som de vanligvis gjør. Da valgte ten Hag i stedet å holde møtet på Old Trafford. Det er ikke kjent om det blir utfallet i dag. «De røde djevlene» tapte det oppgjøret 1-2.

Da Manchester United og Liverpool møttes i mai 2021, ble kampen utsatt etter at flere fans brøt seg inn på Old Trafford i protest mot Glazer-familien for deres rolle i den planlagte europeiske superligaen.

(©NTB)

Flere nyheter: