reklame for Utvik Autoservice
Menu
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United applauderer de britiske helsearbeidernes innsats. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix

Manchester United delte ut 3500 gaver til helsearbeidere

Manchester United deler ut mat og gaver og bidrar med transportstøtte til de ansatte i helsevesenet som kjemper mot koronaviruset.

Av NTB | 09.04.2020 13:02:30

Sport: Skjærtorsdag publiserte storklubben en pressemelding der den informerer om hvilke bidrag klubbens veldedighetsstiftelse gir for å støtte den nasjonale helsetjenesten (NHS).

Onsdag kjørte biler fra Manchester United Foundation ut til 3500 gaver til helsearbeidere og andre sykehusansatte. Stiftelsen har også gjort sine 16 kjøretøyer med frivillige sjåfører tilgjengelige for NHS lokalt, og klubben bidrar med en rekke andre tiltak for å hjelpe helsearbeiderne.

– De NHS-ansatte og de frivillige som kjemper mot viruset setter seg selv i fare for å holde alle andre trygge, og de gjør en utrolig jobb. De fortjener takk og hyllest fra alle for jobben de gjør hver eneste dag, sier United-manager Ole Gunnar Solskjær i pressemeldingen.

Alle mat- og drikkevarer som var lagret på Old Trafford for bruk fram til sommeren – i alt 30.000 enheter – er levert ut til matsentraler, sykehus og lokale veldedige organisasjoner.

Videre oppfordrer klubben sine ansatte til å jobbe frivillig for NHS eller med andre virustiltak i sine lokalsamfunn. Ansatte med redusert arbeidsmengde som følge av virussituasjonen vil få betalt full lønn selv om de gjør frivillig arbeid i arbeidstiden.

(©NTB)

Flere nyheter: