reklame for Sheiken Bowling
Menu
Peter Schmeichel mener Erling Braut Haaland er en blanding mellom Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic. Foto: Hasan Bratic / DPA / NTB

Manchester-legende: – Haaland er en blanding av alle toppspisser

Keeperlegenden, Peter Schmeichel, sparte ikke på superlativene da han skulle beskrive Erling Braut Haalands opptreden i Manchester-derbyet søndag ettermiddag.

Av NTB | 03.10.2022 08:00:47

Sport: – Du kan se forskjellige spillere i han. Haaland er en blanding av alle toppspisser. Det Zlatan-lignende målet, og Cristiano Ronaldo er der også. Du ser toppspisser i en og samme mann, sa den tidligere Manchester United og City-keeperen til BBC.

Haaland scoret sin tredje hattrick for sesongen og gjorde også to assist da Manchester City knuste byrivalen 6-2 søndag ettermiddag.

– Det er grunnen til at han er så farlig. Han har luksusen av å ha sett mange toppspisser, og de er alle satt sammen i én spiller, fortsatte Schmeichel.

Superspissen var mer måteholden da han skulle oppsummere den overlegne derbyseieren:

– Ja, ikke verst! Vi scoret seks mål! Hva kan jeg si. Det er fantastisk. Å vinne hjemme, score seks mål, det er deilig.

Målmaskinen har han notert seg med tre hattrick og totalt 14 mål på åtte kamper i den engelske ligaen. Haaland har også scoret tre mål på to Champions League-kamper og står totalt med 17 mål på elleve kamper for de lyseblå.

(©NTB)

Flere nyheter: