Menu
Manchester City's Gabriel Jesus scoet 2-0-målet hjemme mot Olympioas. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Manchester Citys tredje strake seier med 3-0 over Olympiakos

Manchester City forsetter sin seiersstrike i mesterligaen og hadde ingen problemer med å slå greske Olympiakos med 3-0.

Av NTB | 03.11.2020 23:22:59

Sport: Manchester City har dermed fått en strålende start på sitt mesterligaspill med tre klare seire. Fra tidligere har de 3-1 over Porto og 3-0 borte mot Marseille.

– I første omgang spilte vi veldig bra. Etter pause slet vi i perioder, men da vi scoret 2-0-målet var det over, sa manager Pep Guardiola til BT Sport.

– Vi har hatt tre gode kamper og ni poeng. Vi trenger minst ett til for å sikre avansement. Nå har vi fem dager til å hente oss inn til Liverpool-kampen, og så er det pause for landskamper.

Etter tolv minutter lyktes Ferrán Torres. På pasningen fra Kevin De Bruyne dro han seg gjennom og satte ballen frekt mellom beina på målvakten José Sa til 1-0. Det var 20-åringens tredje mesterligascoring på like mange kamper.

Raheem Sterling fikk en scoring annullert for offside etter 32 minutter.

Det greske laget fikk sin største sjanse da Phil Foden og Ederson trillet ball i eget felt. En feilpasning fra Foden havnet hos Mathieu Valbuena, som hadde åpent mål. John Stones dukket opp og sørget for at Valbuena misset.

– Stones er tilbake, og han var nesten perfekt. Det er ikke lett når man har vært lenge ute, sa Guardiola.

Etter 69 minutter kom Gabriel Jesus inn for vertene. Han hadde vært på banen i drøye ti minutter før han banket ballen i nettaket på pasning fra De Bruyne.

João Cancelo fastsatte resultatet til 3-0 da han skrudde ballen ned i venstre hjørne bak Sa.

Moussa Marega ga vertene 1-0 etter fire minutter. Seks minutter senere bommet Dimitri Payet fra straffemerket for Marseille.

Sergio Oliveira økte til 2-0 for hjemmelaget etter en snau halvtimes spill. Etter pause ordnet Luiz Diaz 3-0. Manchester City topper tabellen tre poeng foran Porto og seks foran Olympiakos.

Den 25. november er det omvendte møter i mesterligaens gruppe C. Sannsynligvis er ett poeng nok til å trygge Citys plass i cupspillet to hele runder før slutt.

Olympiakos, som har slått Marseille 1-0 og tapt 0-2 borte for Porto, kom ut til 2. omgang med en litt annen innstilling. Det første kvarteret ble Guardiolas menn satte under et visst press.

Porto påførte franske Marseille lagets tredje tap på like mange kamper ved å vinne 3-0.

(©NTB)

Flere nyheter: