reklame for Sheiken Bowling
Menu
Ferran Torres i aksjon for Valencia i en mesterligakamp i februar. Den unge spanske kantspilleren er nå klar for Manchester City. Foto: Luca Bruno, AP / NTB scanpix

Manchester City signerte Sané-erstatter fra Valencia

Manchester City har sikret seg den 20-årige kantspilleren Ferran Torres fra Valencia og gitt ham en femårskontrakt. Han skal erstatte Leroy Sané.

Av NTB | 04.08.2020 21:47:53

Sport: Sané forsvant til Bayern München forrige måned, men klubben mener å ha funnet en spiller som kan døyve savnet. Torres scoret seks mål på 44 kamper for Valencia i ulike turneringer sist sesong.

– Jeg er så glad for å slutte meg til City. Alle ønsker å spille for angrepslag, og Manchester City er et av de mest offensive lag i verden, sier han til klubbens nettsted.

– Pep (Guardiola) står for en åpen, aggressiv stil, som jeg elsker, og han er en manager som har vist at han utvikler spillerne. Det er en drøm å skulle utvikle meg under ham.

Ifølge BBC betaler City 23 millioner euro (snaut 250 millioner kroner) for Torres.

Han debuterte for Valencia i november 2017 og ble i fjor den yngste som har rundet 50 seriekamper for klubben. Han rakk å spille 97 kamper for klubben og noterte 9 mål og 12 assist.

(©NTB)

Flere nyheter: