reklame for Sheiken Bowling
Menu
Raheem Sterling feirer etter å ha scoret Manchester Citys siste mål i 3-0-seieren over Marseille i mesterligaen. Foto: Guillaume Horcajuelo, Pool via AP / NTB

Manchester City med ny sterk borteprestasjon

Manchester City trives på bortebane i mesterligaen. Marseille ble et nummer for liten og måtte tåle et nytt tap da Pep Guardiolas lag vant 3-0.

Av NTB | 27.10.2020 23:08:43

Sport: City hadde tapt bare en av sine ti siste bortekamper i mesterligaen og fulgte opp 3-1-seieren hjemme mot Porto i åpningsrunden med tre nye poeng. Ferrán Torres, Ilkay Gündogan og Raheem Sterling scoret målene.

Marseille er med i mesterligaen for første gang på seks år. Forrige gang tapte klubben alle sine kamper, og tapsrekken fortsetter. Laget forsvarte seg svært dypt før pause, men det hjalp ikke mot et City-lag som dominerte nesten fullstendig. Marseille-spillerne skapte nemlig sjanser for gjestene.

I det 18. minutt spilte Valentin Rongier ballen rett til Kevin De Bruyne rett utenfor eget felt. Belgieren tok imot gaven og slo et flatt innlegg til Torres, som bare trengte å sette bredsiden til.

I det 36. minutt holdt en ny foræring på å punktere kampen. Leonardo Balerdi somlet i eget felt og mistet ballen til De Bruyne, som sendte den videre til Oleksander Zintsjenko. Hans avslutning traff stolpen, så det ble ingen ny De Bruyne-assist.

Etter nesten ikke å ha vært med i kampen før pause, mannet hjemmelaget seg opp i 2. omgang og begynte å skape visse problemer for gjestene. Laget var nær utligning da Florian Thauvin prøvde seg fra distanse i det 56. minutt. Ederson så ut til å feilregne og lot ballen gå, og den sneiet stolpen.

Hjemmelagets offensiv ga City rom å kontre i, og etter hvert ble kampen punktert. I det 76. minutt doblet Gündogan ledelsen. Sterling var nest sist på ballen ved den anledningen, men han avsluttet fra kloss hold i det 81. minutt etter et flott innlegg fra De Bruyne.

I samme gruppe vant Porto 2-0 over Olympiakos. Fabio Vieira scoret et tidlig ledermål etter en svak klarering av gjestene, mens Sergio Oliveira doblet ledelsen fem minutter før slutt.

(©NTB)

Flere nyheter: