Menu
Antoine Griezmann er klar for Barcelona. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Måltyven Griezmann klar for Barcelona

Den franske fotballstjernen Antoine Griezmann er omsider klar for Barcelona. La Liga-klubben bekreftet overgangen fredag.

Av NTB | 12.07.2019 15:34:56

Sport: Barcelona opplyser at de har betalt utkjøpsklausulen til Atlético Madrid på 120 millioner euro (rundt 1,2 milliarder kroner).

28-åringen har signert en femårskontrakt som strekker seg til juni 2024. Dersom andre klubber ønsker å kjøpe den franske spissen må de ut med svimlende 800 millioner euro, skriver Barcelona på sine nettsider.

– Med sin ankomst til FC Barcelona vil franskmannen ta et nytt steg framover i sin karriere med mål om å opprettholde posisjonen som en av de beste spillerne i verden, skriver klubben.

Allerede i midten av mai ble det kjent at Griezmann forlot Atlético Madrid. «Det har vært fem utrolige år, tusen takk for alt. Jeg tar dere med i hjertet mitt», skrev den franske måltyven på det sosiale mediet Twitter den gang.

Allerede da var måltyven sterkt linket til Barcelona, men ingen av partene har ønsket å uttale seg før nå.

Griezmann kom til Atlético Madrid fra Real Sociedad i 2014 og forlenget i 2017 kontrakten fram til 2022. Men nå er han klar for spill sammen med Lionel Messi & co.

(©NTB)

Flere nyheter: