Menu
Abel William Stensrud skal spille eliteseriefotball for Odd. Foto: Annika Byrde / NTB

Målsniken Stensrud er Odds nye spiss

19 år gamle Abel William Stensrud går fra 2.-divisjonsspill i Skeid til Odd. Mandag ble han presentert som klubbens nye spiss på en toårskontrakt.

Av NTB | 17.01.2022 10:06:44

Sport: Stensrud scoret 22 mål på 22 kamper for Skeid som rykket opp til 1.-divisjon i fjor. I åtte av kampene var han innbytter. Seks av spissens mål kom i nest siste serierunde, da Skeid sikret opprykket med 12-0-seier over Rosenborgs 2.-lag.

– Etter sesongslutten i 2021 har Abel vært veldig ettertraktet blant norske klubber. Det er en ung spiller som passer godt inn i måten vi tenker utvikling på. Vi har fulgt ham en stund, og vi har jobbet litt i kulissene for å få ham på plass, sa Odds sportssjef Tore Andersen da han presenterte forsterkningen.

Det vil koste Odd 300.000 kroner i utdanningskompensasjon til Skeid å hente tenåringen, ettersom han kun hadde amatørkontrakt i Oslo-klubben, skriver Varden.

Odd hadde en trøblete sesong i fjor og endte på 13.-plass i Eliteserien. Det var riktig nok god margin med sju poeng ned til Brann, som endte på plassen bak og måtte ut i kvalifisering.

– Jeg forventer at disse to årene skal bli veldig bra for Odd, for fansen og for meg. Det jeg kan bidra med er å score mål, ha en helt vill innsats og bidra til å få mer trøkk i Odd, sier Stensrud.

(©NTB)

Flere nyheter: