Menu
Åge Hareide kunne smile etter å ha vunnet i comebacket i Allsvenskan. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB

Malmö snudde til seier i Hareides Allsvenskan-comeback

Åge Hareide har fått en god start i Allsvenskan etter at Malmö sikret 2-1-seier hjemme mot Norrköping etter to sene scoringer søndag.

Av NTB | 11.09.2022 20:31:58

Sport: Det kunne se ut som Hareide skulle få en tøff start da Jacob Ortmark sendte gjestene i ledelsen allerede etter tre minutter i Malmö. Heldigvis for 68-åringen utlignet først Moustafa Zeidan i det 70. spilleminutt, før Isaac Thelin sendte vertene i ledelsen tre minutter senere.

Mot slutten av kampen dro også Norrköpings Marco Lund på seg sitt andre gule kort og måtte ta en tidlig dusj.

Hareide ble tidligere i september ansatt som MFF-trener ut sesongen. Malmö er hektet av i gullstriden og ligger åtte poeng bak serieleder Djurgården. Hareide har imidlertid ikke gitt helt topp.

Han håper tetlagene snubler.

– Jeg håper de får gummibein, men det er ikke sikkert, sa nordmannen med et smil etter søndagens kamp, ifølge nyhetsbyrået TT.

Den norske treneren fikk en dårlig start på sitt comeback i gamleklubben. Hjemme mot Braga røk svenskene på et forsmedelig 0-2-tap i europaligaens gruppespill.

Sunnmøringen har en meget høy stjerne i MFF etter suksessen i 2014–15. Da ble det seriegull i hans første sesong og lukrativt gruppespill i Champions League to år på rad.

(©NTB)

Flere nyheter: