reklame
Menu
Guillermo Molins i aksjon for Malmö, som han har vunnet seriegull med fire ganger. Nå skal han spille for Sarpsborg. Foto: Andreas Hillergren / NTB

Malmö-helten Molins klar for Sarpsborg

Den svenske spissen og Malmö-helten Guillermo Molins skal spille for Sarpsborg resten av sesongen. 31-åringen har undertegnet en kontrakt som gjelder ut 2020.

Av NTB | 17.09.2020 00:38:04

Sport: Det bekrefter klubben onsdag kveld på sitt nettsted. Svenske medier meldte tidligere på dagen at Molins var på vei til norsk fotball. Han brøt kontrakten med Malmö forrige måned, utilfreds med manglende spilletid.

Molins har vært med på å vinne seriegull med Malmö fire ganger, i 2010, 2013, 2014 og 2016. Han er også blitt belgisk seriemester med Anderlecht to ganger, i 2012 og 2013.

– Jeg har en god relasjon til Mikael Stahre. Da han ringte, kjentes det som et godt alternativ fra starten. Samtalene gikk videre, og nå sitter vi her. Jeg er glad for å være i Sarpsborg og ser fram til denne muligheten, sier Molins til klubbens nettsted.

– I første omgang er vi enige om en avtale ut sesongen, så får vi se hvordan dette utvikler seg. I Molins får vi en kriger og vinnerskalle med lang erfaring fra toppnivå, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Molins får drakt nummer 10.

(©NTB)

Flere nyheter: