Menu
Ada Hegerberg gikk målløs av banen og ble byttet ut etter 45 minutter i søndagens kamp mot Reims. Her fra comebacket mot Häcken tidligere i sesongen. Foto: Adam Ihse/TT NYHETSBYRÅN / NTB

Målløs Hegerberg byttet ut til pause – så sikret Lyon seieren

Ada Hegerberg ble byttet ut etter første omgang da Lyon slo Reims 2-0 på bortebane i den franske toppserien søndag.

Av NTB | 27.02.2022 17:33:30

Sport: Hegerberg fikk det ikke til å stemme foran mål, og ble erstattet av spanske Damaris Berta Egurrola Wienke etter første omgang. Hegerberg spilte med et blått-gult hårbånd, for å vise sin støtte til Ukraina.

Det var i den andre omgangen scoringene satt for Lyon, som likevel ikke klarte å stikke ytterligere ifra deres argeste rival, Paris Saint-Germain i ligasammenheng.

Samtidig som Lyon slo Reims, spilte PSG mot Fleury og leverte som forventet. Celin Bizet Ildhusøy (20) kom inn ti minutter før slutt for PSG på stillingen 3-0, men fikk for lite tid til å sette sitt preg på kampen mot Fleury. Det franske hovedstadslaget vant til slutt 4-0.

Lyon og Paris Saint Germain kjemper om de to øverste plasseringene i den franske toppserien, og det skiller ikke mer enn tre skarve poeng.

Neste kamp for Hegerberg og Lyon i den franske toppserien er 12. mars, borte mot St Etienne. Paris Saint-Germain får besøk av Montpellier. Den kampen spilles 11. mars kl. 21.00.

(©NTB)

Flere nyheter: