Menu
Haugesundspillene jubler etter Mads Sandes 2-0-scoring mot Rosenborg i serien torsdag. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Målfest og omdiskutert straffe da Rosenborg og Haugesund spilte 3-3

Det var sur stemning på Lerkendal da Haugesund gikk til pause med 3-1-ledelse. Men Rosenborg våknet i 2. omgang og kriget til seg ett poeng i Eliteserien.

Av NTB | 25.05.2022 20:01:01

Sport: De siste oppgjørene mellom klubbene har vært målløse og jevne, men det ble en tidlig kalddusj for Rekdals menn torsdag kveld.

Ti minutter ut i kampen fikk gjestene straffe etter at keeper André Hansen sklitaket Alioune Ndour. TV-bildene viste at sisteskansen var på ball, men dommer Kai Erik Steen dømte likevel straffe til store protester og pipekonsert. Fra 11-metersmerket var tidligere RBK-spiss Alexander Søderlund sikker.

Mads Sande sendte gjestene opp i 2-0 etter 20 minutter, før Stefano Vecchia reduserte på frispark ti minutter før hvilen. Men Haugesund svarte umiddelbart ved Ndour og gikk til pause med ledelse.

Tidlig i andre omgang satte innbytter Adrian Pereira inn 2-3 for trønderne. Kvarteret før slutt var det var et selvmål fra Søre Reese som gjorde det likt i målprotokollen. 3-3 ble også sluttresultatet.

Rosenborg ligger på 7.-plass etter åtte kamper, hvorav kun to har endt med seier. Også Haugesund har hatt en svak start på sesongen med to seire på åtte kamper. Klubben ligger på 14.-plass på tabellen.

Rosenborg reiser til hovedstaden for å møte Vålerenga i neste runde. Haugesund tar imot Aalesund.

(©NTB)

Flere nyheter: