Menu
Avaldsnes fortsetter å slite under John Arne Riises ledelse. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Åttende strake tap for Riise og Avaldsnes

John Arne Riises Avaldsnes fortsetter å slite i bunnen av tabellen. 0-3-tapet for Kolbotn søndag var klubbens åttende strake.

Av NTB | 12.06.2022 17:01:07

Sport: Kolbotn scoret på alle sine tre målsjanser, to av dem på unødvendige straffespark, mens Avaldsnes ble for tafatte når de selv nærmet seg Kolbotn-målet, skriver Haugesunds avis.

Andre kamper

17 år gamle Stine Brekken scoret to mål i Vålerengas 4-0-seier borte mot Røa i Toppserien søndag. LSK Kvinner sikret en viktig 2-0-seier over Arna-Bjørnar.

Vålerenga fikk bare med seg ett poeng fra toppkampene mot Rosenborg og Brann de to siste ukene, men kom tilbake på vinnersporet mot bunnlaget Røa. Hjemmelaget fra Oslo vest har enda ikke vunnet en kamp på 13 forsøk i ligaen.

Brekken var kampens store spiller for Vålerenga. Hun scoret to ganger i løpet av en drøy halvtime og var nest sist på ballen da Elise Thorsnes satte 3-0 like før pause.

Thorsnes sørget for 4-0 etter hvilen. Vålerenga ligger på 2.-plass med 32 poeng.

LSK Kvinner har slitt denne sesongen og må kjempe for å være blant de fire topplagene som går til et sluttspill etter 18 serierunder i grunnserien. 2-0 hjemme mot Arna-Bjørnar sørget for kjærkomne poeng i kampen om 4.-plassen.

Den innehar Lyn, som tapte 1-2 hjemme mot Stabæk. Lyn blir likevel værende på 4.-plass, med ett poeng ned til nettopp Stabæk og tre poengs forsprang til LSK på 6.-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: