Menu
Tyrell Malacia (nr. 5) er klar for Manchester United. Foto: Peter Dejong / AP / NTB

Malacia ble ten Hags første United-signering

Den nederlandske venstrebacken Tyrell Malacia (22) er klar for Manchester United. Han kommer fra spill i barndomsklubben Feyenoord.

Av NTB | 05.07.2022 15:16:08

Sport: 22-åringen har signert en fireårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år, opplyser United på sine nettsider tirsdag.

Etter rapportene skal overgange koste de røde djevlene rundt 170 millioner kroner. Han blir dermed landsmann Erik ten Hags første signering som manager for de røde djevlene.

– Det er en fantastisk følelse og slutte meg til United. Det er et nytt kapittel for meg med ny liga og nye lagkamerater samt en stor manager, sier Malacia og legger til:

– Jeg kjenner ham (ten Hag) fra tiden i Nederland og vet hva han krever av spillerne sine.

Malacia har lagt bak seg en flott sesong med klubben fra hjembyen Rotterdam. Feyenoord havnet på tredjeplass i ligaen og kom til finalen i conferenceligaen.

22-åringen gikk kun glipp av fire kamper sist sesong og startet conferenceligafinalen mot Roma. Der ble det 0-1-tap. Malacia forlater nå laget til Marcus Holmgren Pedersen og Fredrik Aursnes for å slutte seg til Premier League og Manchester United.

(©NTB)

Flere nyheter: