Menu
Harry Maguire i aksjon for Manchester United i FA-cupkampen mot Wolverhampton sist helg. Det fryktes at skaden han pådro seg i kampen vil sette ham utenfor iallfall resten av måneden. Foto: Rui Vieira, AP / NTB scanpix

Maguire-skade er trolig verre enn Solskjær antydet

Harry Maguires skade er sannsynligvis mer alvorlig enn Ole Gunnar Solskjær antydet etter tirsdagens ligacuptap mot Manchester City, ifølge britiske medier.

Av NTB | 08.01.2020 20:39:41

Sport: – Det blir ikke langvarig, men jeg tror ikke han blir klar til helgens kamp mot Norwich. Vi får se, sa Solskjær etter tapet i byderbyet.

Maguire skadet en hoftemuskel i FA-cupkampen mot Wolverhampton sist helg, men insisterte på å fullføre kampen. Han besto ikke en fysisk test før ligacupkampen, og nå skal det være frykt for at han blir borte iallfall resten av måneden.

Ifølge Manchester Evening News har det ført til at United-ledelsen har besluttet å prøve å hente en midtstopper på en leieavtale mens overgangsvinduet er åpent.

Phil Jones, som spilte i Maguires sted tirsdag, pådro seg krampe mot slutten av 1-3-tapet. Victor Lindelöf er i øyeblikket eneste helt friske midtstopper i troppen.

Eric Bailly og Axel Tuanzebe er på vei tilbake etter skade, men Bailly har ikke spilt på over fem måneder og ventes å måtte gjennom noen U23-kamper før han er tilbake i førstelaget. Tuanzebe har ikke spilt på tre uker.

Marcos Rojo har ikke spilt på to måneder. Han feiret jul og nyttår i hjemlandet Argentina og ryktes på vei bort fra klubben. Han er imidlertid tilbake i Manchester denne uken.

Maguire kostet 80 millioner pund da han ble kjøpt fra Leicester i fjor sommer.

(©NTB)

Flere nyheter: