Menu
Den franske presidenten Emmanuel Macron bekrefter å ha gitt PSG-stjerne Kylian Mbappé råd om å bli i fransk fotball. Foto: Christian Hartmann / AP / NTB

Macron bekrefter Mbappé-samtale

Den franske presidenten Emmanuel Macron (44) innrømmer å ha gitt PSG-stjerne Kylian Mbappé (23) råd om å bli i fransk fotball.

Av NTB | 04.06.2022 18:01:01

Sport: – Ja, jeg hadde en samtale med Kylian Mbappé. Det var rett og slett for å råde ham til å bli i Frankrike. Det var et informativt og vennlig råd. Presidentens jobb er å forsvare landet, sa Macron i et intervju med flere medier.

Han var veldig tydelig på at han ikke blandet seg inn i Mbappés forlengelse med Paris Saint-Germain, men at han ga han et råd underveis i forhandlingene.

Det så lenge ut som den franske angrepsspilleren skulle forlate hovedstadsklubben til fordel for spanske Real Madrid, men etter en helomvending forlenget 23-åringen med PSG til 2025.

Siden har spekulasjonene gått på at han forhandlet seg fram til mer makt i klubben. Superstjernen avviser snakket om at han vil blande seg inn i spørsmål om overganger og måten PSG driftes på sportslig.

– Jeg er og blir en fotballspiller, og jeg vil ikke gå utover den rollen, sa Mbappé nylig på en pressekonferanse sammen med klubbpresident Nasser al-Khelaifi

(©NTB)