reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Bjørn Maars Johnsen spilte en snau halvtime for serieleder Ulsan i sørkoreansk K-liga lørdag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Maars-innhopp da Ulsan trygget førsteplassen

Bjørn Maars Johnsen spilte den siste snaue halvtimen da Ulsan trygget tetplassen i den sørkoreanske K-ligaen i fotball med 5-1-seier over Sangju Sangmu.

Av NTB | 25.07.2020 18:02:54

Sport: Nordmannen kom inn for tomålsscorer Junior Negrão i det 64. minutt av bortekampen. Da ledet serielederen allerede 4-1.

Seks minutter før full tid ble hjemmelagets Park Byung-hyun utvist for albuebruk i en luftduell, og fire minutter senere fastsatte Lee Dong-keyong resultatet. Han fikk ballen ute på høyresiden. Johnsen løp i posisjon for å møte innlegget alle ventet, men Lee prøvde seg med en frekkis og skrudde ballen rett inn i lengste kryss.

Ulsan har etter 10 seirer, to uavgjorte og bare ett tap seks poengs luke til Jeonbuk, som imidlertid har en kamp til gode. Bjørn Maars Johnsen har ennå til gode å starte denne sesongen, men han har innhopp i sju kamper på til sammen 159 minutter og har scoret to mål.

(©NTB)

Flere nyheter: