Menu
ARKIVBILDE: Hege H. Liadal / Stortinget

Må betale tilbake feil på reiseregningen

Stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal (Ap) fra Haugesund er en av ni stortingsrepresentanter som må betale tilbake penger etter feil i reiseregninger.

Av Egil M Solberg | 21.03.2019 10:11:32

Reiseregninger: De ni stortingsrepresentanter må til sammen betale tilbake 14.782 kroner etter feil i reiseregninger, melder Aftenposten.

Beløpene som skal betales tilbake, varierer fra 176 kroner til 3.111 kroner, skriver avisa.

Det er stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal (Ap) fra Haugesund som krevde 3.111 kroner til diett og kjøregodtgjørelse for en reise til Odda og Tyssedal i fjor sommer.

Etter at det ble bedt om innsyn i regningen, trakk hun den. Hun må også korrigere to andre reiseregninger, skriver avisa.

– Det settes spørsmålstegn ved om reisen er på eget initiativ eller snakk om formelle møter. Jeg ønsker ikke at det skal være et etterlatt inntrykk av at jeg har tatt turen for egen inntjening, forklarer Liadal.

Roy Steffensen (Frp) fra Rogaland må betale tilbake 2.103 kroner. De andre stortingsrepresentantene er Tom Holthe (Frp), Jon Helgheim (Frp), Marit Strand (Sp), Aleksander Stokkebø (H), Hadia Tajik (Ap), Jonny Finstad (H) og Helge André Njåstad (Frp).

Flere nyheter: