fbpx
Menu
Lyon-trener Reynald Pedros sa at spillerne utførte planen til punkt og prikke da Barcelona ble slått 4-1 i mesterligafinalen lørdag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Lyon-treneren: – Vi utnyttet Barcelonas svakheter

Lyon-trener Reynald Pedros sa etter klubbens fjerde strake mesterligatriumf at spillerne utførte finaleplanen perfekt da Barcelona ble slått 4-1.

Av NTB | 18.05.2019 22:04:26

Sport: – Målene vi scoret var resultat av ting vi hadde sett på video. Vi hadde forberedt oss godt og valgte rett strategi. Barcelona har veldig offensiv styrke, særlig på venstresiden, men vi så at deres styrker kunne gjøres om til svakheter, sa han ifølge uefa.com.

– Vi ville angripe dem så mye som mulig på siden, for de har backer som går veldig høyt. Vi jobbet med det denne uken, og vi greide å utføre det på banen.

De to første Lyon-målene kom etter lange framspill til Shanice van de Sanden på Lyons høyreside, mens 3-0 kom etter et raid på motsatt side.

Ada Hegerberg scoret tre av de fire målene og ble kåret til kampens spiller.

– Vi har ikke nødvendigvis den beste spilleren i hver eneste posisjon, men vi har den beste troppen. Vi må likevel jobbe hardt dag ut og dag inn. Vi leter etter spillere som går godt sammen. I dag spilte vi vår beste mesterligakamp for sesongen, og det viser at vi har jobbet riktig, sa Pedros.

Sesongen ga klubben en ny trippeltriumf. Tidligere har laget vunnet både serie og cup i Frankrike.

– Vi er stolte av å representere fransk fotball på denne måten. Med fire mesterligatitler på rad har vi skrevet historie. Vi gjorde en nesten perfekt kamp, og det er sjeldent i en finale, sa treneren.

(©NTB)

Flere nyheter: