Menu
Mohamed Elyounoussi og Southampton er på managerjakt. Foto: David Cliff / AP / NTB

Lutons manager kan bli Hassenhüttls erstatter som «Moi»-sjef

Luton har gitt Southampton tillatelse til å snakke med manager Nathan Jones om den ledige managerjobben i Premier League-klubben.

Av NTB | 07.11.2022 16:51:15

Sport: Mandag ble det kjent at Mohamed Elyounoussis sjef i Southampton, Ralph Hasenhüttl, er ferdig i jobben. Også hans assistent har forlatt klubben, ifølge klubbens nettsider.

Luton-manager Nathan Jones seiler opp som den heteste kandidaten som ny manager på St. Marys.

«Luton Town kan bekrefte at Southampton har fått tillatelse til å snakke med Nathan Jones om deres ledige managerstilling etter kampen vår mot Stoke,» heter det i en uttalelse fra mesterskapsserieklubben mandag.

«Vi ønsker å understreke at Premier League-klubben har henvendt seg til styret vårt på korrekt måte, noe vi er takknemlige for, og at hele situasjonen rundt Southampton og Nathan foregår vennskapelig», lyder meldingen videre.

Luton møter Stoke tirsdag.

Nathan Jones har gjort en solid jobb som manager i klubben som befinner seg på nest øverste nivå i engelsk fotball. Til tross for Luton opererer med et stramt budsjett, spilte klubben opprykkskvalifisering til Premier League sist sesong.

Jones har en fortid som spiller i Brighton. Han ble Luton-manager i 2016, og har siden hatt en kort periode i Stoke, før han returnerte til Kenilworth Road.

Rubén Sellés har fått det sportslige ansvaret i Southampton inntil videre.

Southampton møter Sheffield Wednesday i ligacupen onsdag. Deretter venter Liverpool borte før VM-pausen. Hasenhüttl var i jobben fra desember 2018.

Søndag gikk laget til Mohamed Elyounoussi på en smell hjemme mot Newcastle. 1-4-tapet var lagets åttende nederlag på sesongens 14 første kamper.

Southampton ligger tredje sist på tabellen med tolv poeng.

(©NTB)

Flere nyheter: