Menu
Marius Lundemo returnerer til Norge og er klar for Lillestrøm. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Lundemo klar for LSK

Marius Lundemo (28) returnerer til Norge og har signert for Lillestrøm. Han kommer gratis til klubben etter at kontrakten med kypriotiske Apoel ble terminert.

Av NTB | 28.07.2022 18:40:46

Sport: Han har signert en kontrakt ut 2023-sesongen, opplyser LSK på sine hjemmesider.

– Det føles veldig bra å ta på seg denne trøya igjen. Det er litt som å komme hjem, selv om jeg er Bærum-gutt. Lillestrøm var den første proffklubben min. Utgangspunktet for klubben er noe helt annet enn da jeg var her sist, forteller Lundemo etter overgangen.

Midtbanespilleren blir presentert foran Åråsen-publikummet i pausen i kampen mellom Lillestrøm og finske SJK i 2. kvalifiseringsrunde til conferenceligaen torsdag.

Også sportssjef Simon Mesfin er fornøyd med å ha 28-åringen tilbake på Åråsen.

– Vi er veldig glad for at Marius er tilbake i LSK. Han kjenner klubben, er topp motivert og har fortsatt mye å gi. I første omgang har vi skrevet en kontrakt ut 2023, men for begge parter er det aktuelt med et lengre ekteskap enn som så, sier han.

Midtbanespilleren kan få sin redebut for de gulkledde hjemme mot Tromsø 7. august. Lillestrøm ligger på 2.-plass i Eliteserien, tre poeng bak Molde på tabelltopp. Laget fra Romerike har imidlertid en kamp til gode på serielederne.

Lundemo spilte for klubben fra 2014 til han ble hentet til Rosenborg i 2016. Etter flere år i Trondheim, som inkluderte to seriegull og én cuptriumf, gikk turen videre til Apoel på Kypros. Der ble 28-åringens kontrakt terminert tidligere i år.

TV 2 har tidligere meldt at midtbanespilleren nærmet seg LSK, og nå er det klart. Bæringen Lundemo står med 60 kamper for kanarifuglene og skal bidra i et lag som kjemper i toppen i Eliteserien.

(©NTB)