Menu
Kristine Lunde-Borgersen er assistenttrener i Vipers Kristiansand. Nå skal hun også overta et norsk jentelandslag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Lunde-Borgersen blir landslagstrener

Den mangeårige landslagsprofilen Kristine Lunde-Borgersen (39) blir sjef for Norges jentelandslag (LK04) i håndball sammen med dansken Gitte Madsen-Kaarød.

Av NTB | 14.08.2019 12:20:15

Sport: Det nyoppstartede landslaget for jenter født etter 1. januar 2004 skal ha sin første samling i november i år, skriver Norges Håndballforbund.

Lunde-Borgersen og Madsen-Kaarød (50) hadde begge store karrierer som spillere, og de har allerede markert seg som trenere på klubbnivå i henholdsvis Bækkelaget og Vipers Kristiansand.

– Vi gleder oss først og fremst til å møte spillere og trenere fra alle landets regioner. Det blir en utrolig spennende og utfordrende oppgave å jobbe med utvikling av et helt nytt landslag, og ikke minst å være en del av håndballforbundets fagmiljø, sier de ferske landslagstrenerne i en felles uttalelse.

Lunde-Borgersen spilte 181 landskamper for Norge fra 2001 til 2012 og vant blant annet OL-gull i 2008 og 2012. Madsen-Kaarød ble olympisk mester med Danmark i 1996.

(©NTB)

Flere nyheter: