Menu
Maren Lundby gjorde comeback i hoppbakken på 28-årsdagen sin. Foto: Terje Pedersen / NTB

Lundby feiret bursdagen med hoppcomeback

Maren Lundby hadde ikke hoppet på ski siden 3. mars 2021, men feiret sin 28-årsdag med comeback i Lysgårdsbakken.

Av NTB | 07.09.2022 19:10:47

Sport: – Hvorfor ikke bare feire bursdag med «comeback»? Snakk om strøken dag, skriver Lundby på Instagram.

Totningens siste konkurransehopp kom da hun ble verdensmester i storbakken i Oberstdorf 3. mars 2021. Lundby dro hjem fra Tyskland med ett gull, to sølv og én bronse.

Lundby fortalte i oktober i fjor at OL-drømmen var knust og at hun slet med å få kontroll på vekten.

28-åringen hadde tenkt å være tilbake i hoppbakken i august etter en hel konkurransesesong på utsiden, men måtte utsette det til september.

– Dersom de første hoppene kommer i september, bør jeg klare å være i konkurranseform når vinteren kommer. Da skal riktignok mye klaffe, og det finnes det dessverre ingen garantier for, uttalte Lundby til NTB i juli.

– Jeg har brukt tid på å finne ut hva som fungerer. Det gjør at jeg også treffer bedre med det jeg gjør. Comebacket kommer når jeg føler meg klar, men jeg føler absolutt at jeg har noe i bakken å gjøre, fortsatte hun.

(©NTB)