Menu
Romelu Lukaku ber offentlig om unnskyldning for sine uttalelser som skapte oppstyr i oppkjøringen til storkampen mot Liverpool. Foto: Alastair Grant, AP / NTB

Lukaku med offentlig beklagelse til fansen

Romelu Lukaku ber offentlig om unnskyldning til Chelseas tilhengere, manager, spillere og styre etter uttalelsene som skapte så store bølger.

Av NTB | 04.01.2022 21:53:51

Sport: – Til fansen: Jeg er lei for reaksjonene jeg forårsaket. Dere kjenner tilknytningen jeg har til denne klubben helt siden tenårene, så jeg forstår fullt ut at dere ble opprørt, sier han i den 41 sekunder lange filmsnutten lagt ut på Chelseas Twitter-konto.

– Nå er det opp til meg å gjenopprette deres tillit ved å gi mitt beste hver dag på treningsfeltet og i kamper og prøve å sørge for at vi vinner kamper, fortsatte han.

– Jeg beklager også overfor manageren, lagkameratene og styret. Det var ikke rett øyeblikk. Jeg vil legge dette bak meg for å bidra til å vinne fotballkamper og prestere best mulig for laget.

Belgieren sa i et intervju med Sky Italia publisert rett før nyttår at han var misfornøyd med situasjonen i klubben og klaget blant annet over formasjonen manager Thomas Tuchel benytter.

Tuchel utelot ham fra troppen til storkampen mot Liverpool søndag og sa at støyen forårsaket av intervjuet skapte problemer for oppladningen til kampen.

Tirsdag sa Tuchel at han har snakket ut med Lukaku, at spissen har sagt unnskyld og er tilbake i troppen til ligacupsemifinalen mot Tottenham,

(©NTB)

Flere nyheter: