Menu
Luis Suárez er ute i fire måneder etter en kneoperasjon. Foto: Joan Monfort / AP / NTB scanpix

Luis Suárez ute i fire måneder

Luis Suárez har slitt med et vondt kne i lengre tid og må belage seg på fire måneder på sidelinjen etter å ha blitt operert.

Av NTB | 12.01.2020 17:09:58

Sport: Suárez slet tydelig med kneet i semifinalen i den spanske supercupen mot Atlético Madrid onsdag, og etter en operasjon søndag ble det klart at Suárez er ute av spill i fire måneder.

Det melder Barcelona på sin hjemmeside.

– Luis Suárez har blitt operert søndag for å reparere en skade på det høyre kneet. Den uruguayanske spissen kommer til å være ute i cirka fire måneder, meldte klubben.

Dermed ryker åttendedelsfinalene i mesterligaen mot Napoli som spilles i februar og mars. Både kvartfinalene og semifinalene kan også ryke for Suárez dersom Barcelona avanserer dit.

Barcelona-stjernen har lenge slitt med det høyre kneet og mistet avslutningen av forrige sesong etter en operasjon i samme kne.

Nå må Suárez nok en gang belage seg på et langt skadeopphold etter å ha blitt operert på nytt etter å ha slått opp skaden.

Suárez har scoret 14 mål på 23 kamper for Barcelona denne sesongen og har vært involvert i de fleste av lagets mål den siste tiden.

Barcelona leder La Liga på målforskjell foran erkerival Real Madrid etter halvspilt sesong.

(©NTB)

Flere nyheter: