Menu
Romerikes Blads sportsleder Morten Svesengen og LSKs sportssjef Simon Mesfin skal forsøke å sette verdensrekord. Målet er å gjennomføre verdens lengste web-TV-sendte intervju. Foto: Lisbeth Lund Andresen / Romerikes Blad / NTB

LSKs sportssjef og sportsredaktør skal sette verdensrekord

Romerikes Blads sportsleder Morten Svesengen og LSKs sportssjef Simon Mesfin sikter seg inn på å gjennomføre verdens lengste web-TV-sendte intervju.

Av NTB | 31.05.2022 18:16:09

Sport: Romerikes Blad opplyser om verdensrekordforsøket i en pressemelding tirsdag.

Den gjeldende rekorden ble satt da VGTV-journalist Mads Andersen intervjuet historiker og forfatter Hans Olav Lahlum i 30 timer, ett minutt og 4 sekunder i 2013. Nå kan den stå for fall.

Svesengens intervju med Mesfin starter klokken 12 mandag 6. juni. Det skal gjennomføres i en glasskonteiner utenfor Romerikes Blads nye lokaler i Lillestrøm. Målet å holde på i hele 33 timer.

– Skal vi først slå rekorden, må vi forsøke å slå den med mer enn bare noen minutter. 33 timer bør være mulig, sier Svesengen i pressemeldingen fra avisen.

På spørsmål om han kan love avsløringer, lyder svaret:

– Hvis jeg ikke klarer å få ut noe nytt i løpet av 33 timer, har jeg gjort en forferdelig dårlig jobb.

Romerikes Blad skriver at Mesfins oppvekst, integrering i idretten, hans drømmelag, LSKs nedrykk til Obos-ligaen og alle overgangene han har vært involvert i vil være blant temaene som dukker opp.

– Dette ser jeg først og fremst på som en spennende utfordring. En mental – og fysisk test. Jeg er ikke vond og be når noen spør meg på å stille opp på noe som er artig. Samtidig er det fint vi kan bruke de 33 timene på å samle inn penger til noe jeg brenner for – at flest mulig barn skal ha råd og mulighet til å delta i organisert idrett, sier Mesfin.

Verdensrekordforsøket skal benyttes til å samle inn penger Røde Kors og deres arbeid for å hjelpe familier økonomisk slik at alle skal få delta i organisert idrett.

(©NTB)