Menu
Mads Hedenstad ble den store helten for Lillestrøm søndag. Foto: Christoffer Andersen / NTB

LSK-keeper Hedenstad sikret poeng mot Tromsø med overtidsmål

Lillestrøms sisteskanse Mads Hedenstad ble den store helten med sin scoring på overtid i 1-1-kampen mot Tromsø i Eliteserien søndag.

Av NTB | 07.08.2022 20:01:57

Sport: Med det tapte Lillestrøm «kun» to poeng i gullkampen mot Molde.

Romsdalingene vendte 0-2 til 3-2-seier over Kristiansund og fikk med det en poengluke på fem ned til Lillestrøm. Kanarifuglene har også en kamp til gode.

Hedenstads mål kom langt inne i overtiden på Åråsen. Etter en dødball falt ballen til Hedenstad som fikk god tid inne i feltet og satte den sikkert i mål bak keeperkollega Jakob Haugaard. Det utløste elleville jubelscener i Lillestrøm.

– Nå får ikke sosiale medier fred i et par uker fremover, så det er jo litt synd. Det er litt typisk at keeperne som kommer opp ikke blir markert. Så er han rolig som skjæra på tunet, sa Pål André Helland.

– Jeg er mest fornøyd med vendingen, så er jeg kald nok til at han går på skuddfinten slik at jeg kunne legge den i lengste, sa Kitolano til Discovery i pausen.

Han var lite fornøyd med utligningen på overtid.

– Det er nesten noe av det verste man kan oppleve på slutten der. Vi var så fokuserte på å ta de hodesterke spillerne deres så får han stå alene. Det er kjipt, sa Kitolano om utligningsmålet.

Det var hans sjette scoring for sesongen.

– Etter pause kjører Lillestrøm litt mer på. Vi skulle gjerne gjort litt mer ut av mulighetene vi hadde. Vi får ta med oss det poenget her, sa han.

– Det er blytungt. Det er tre poeng vi har i lomma, sa TIL-kaptein Ruben Yttergård Jenssen.

TIL møter Kristiansund i neste kamp, mens LSK tar turen til Grimstad for å møte Jerv.

Før det hadde Eric Kitolano scoret kampens første mål på vakkert vis. Han mottok ballen inne i feltet, vendte opp og bøyde den i lengste hjørne.

Det så lenge ut til å sikre «Gutan» deres første borteseier for sesongen, men Hedenstad ville det annerledes. Tromsø-trener Gaute Helstrup var utestengt fra oppgjøret etter at han ble utvist etter kampen mot Kristiansund i midtuken.

(©NTB)

Flere nyheter: