fbpx
Menu
Tom Nordlie blir trolig presentert som ny LSK-trener tirsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

LSK innkaller til pressekonferanse klokken 12

Lillestrøm innkaller til pressekonferanse på Åråsen klokken 12.00, melder klubben. Trolig blir Tom Nordlie presentert som ny LSK-trener.

Av NTB | 03.12.2019 09:59:16

Sport: Mandag fikk Jörgen Lennartsson sparken fra trenerjobben i LSK. Svensken, som tok over trenerjobben i Lillestrøm sommeren 2018, vant ikke en eneste kamp etter 25. august.

Kun timer etter trenersparkingen startet ryktene om Nordlies retur å svirre, og mandag kveld bekreftet hovedpersonen til Eurosport at det hadde vært kontakt mellom ham og LSK.

Årets eliteserie endte med at de kanarigule må spille kvalifiseringskamp mot Start om fornyet plass i den øverste divisjonen.

Det er ikke kjent om Nordlie skal lede laget kun i disse to kampene, eller om han tar over trenerjobben permanent.

Tar han over jobben på lang sikt blir dette Nordlies andre periode i Lillestrøm. Nordlie ledet romerikslaget fra 2006 til 2008, og førte LSK til cupgull i 2007. Året etter trakk han seg etter en svak start på sesongen.

Kvalifiseringskamper har så langt ikke vært Nordlies styrke. Han har vært i kvalifisering til Eliteserien med Sandefjord, Vålerenga og Fredrikstad, men har fortsatt til gode å gå seirende ut.

(©NTB)

Flere nyheter: