Menu
Emilie Haavi, her på trening med landslaget, scoret fire mål mot Klepp tirsdag. Foto: Annika Byrde / NTB

LSK-Haavi med fire mål mot Klepp

LSK Kvinners Emilie Haavi (29) glitret mot Klepp og vartet opp med fire scoringer da LSK vant 5-1 i Toppserien tirsdag.

Av NTB | 22.06.2021 16:54:18

Sport: Blant de fire målene var det flotteste da hun løp seg fri på venstrekanten. Etter hvert skar hun inn i feltet og banket ballen i det lengste hjørnet.

Før det sendte hun LSK i føringen 1-0 med en avslutning fra seks meter, men Klepp utlignet ved Marie-Yasmine D’Anjou like etter. Deretter kom det nevnte raidet før et straffespark sørget for 3-1 til pause. Etter hvilen scoret 29-åringen 4-1-målet da hun utnyttet et høyt Klepp-forsvar og en keeper på halvdistanse.

Mimmi Löfwenius la på til 5-1 like før slutt for LSK, som har scoret 16 mål på sesongens første fire kamper. Alle er vunnet.

Haavi er toppscorer i Toppserien med seks mål. I fjorårssesongen gikk Haavi til topps på NTB-børsen og fikk prisen som årets spiller.

Lisa-Marie Utland ble matchvinner da Rosenborg tok sin fjerde strake seier med 1-0 over Avaldsnes, som fortsatt er uten poeng. Landslagsspissen satte foten poå et innlegg fra Mali Lilleås Næss like før pause.

Avaldsnes, med hjemvendt utenlandsproff Karina Sævik i laget, hevet seg etter pause og kom til flere store sjanser, men keeper Kristine Nøstmo sørget for at RBK fortsatt er uten baklengsmål eller poengtap.

(©NTB)

Flere nyheter: