Menu
Moa Edrud er klar for LSK. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

LSK fikk låne målvakt fra toppserierival

Den svenske målvakten Moa Edrud er klar for LSKs fotballkvinner. Hun hentes inn som følge av landslagskeeper Cecilie Fiskerstrands alvorlige kneskade.

Av NTB | 21.05.2022 10:31:09

Sport: Edrud kommer på lån fra en annen klubb på øverste nivå i norsk kvinnefotball, Arna-Bjørnar. Avtalen strekker seg i første omgang fram til 1. august.

22-åringen Edrud kom til bergensklubben fra svenske Växjö i 2020. Siden har det blitt 23 offisielle kamper Arna-Bjørnar. I 2021 ble den svenske U23-landslagskeeperen kåret til årets keeper i Toppserien.

– Jeg gleder meg veldig til å komme på plass i Lillestrøm og å få treffe laget. LSK Kvinner er et lag som slåss om topp fire-plasseringen, dette er noe jeg ønsker å bidra til. For min del fokuserer jeg på å nyte minuttene jeg får spille fotball, samtidig som at jeg ser fram til å forbedre min kampform. Dette blir en stor og spennende utfordring, sier Edrud.

– Moa er en ung og spennende keeper som har de kvalitetene vi ser etter, og er en spiller som passer inn hos oss. Hun er god med beina, har god rekkevidde og er ambisiøsI. I Cecilie sitt skadefravær er vi veldig glad for et godt samarbeid med Arna Bjørnar og Moa selv for å få dette på plass før helgens kamp mot Lyn, sier LSKs sportssjef Ranveig Karlsen.

LSKs og landslagets førstekeeper Cecilie Fiskerstrand pådro seg nylig en korsbåndskade. Hun er satt ut av spill i lang tid og mister blant annet sommerens EM-sluttspill.

Som følge av skaden fikk LSK dispensasjon av Norges Fotballforbund til å hente inn en ny keeper.

(©NTB)