powergym
Menu
Lotto

Lotto-vinnere fra Sveio og Karmøy

Lørdag vant lykkelige vinnere fra Sveio og Karmøy 700 000 kroner hver i Lotto.

Av Egil M Solberg | 07.03.2016 14:49:01

Lørdag vant 10 lykkelige vinnere i et andelslag i Lotto. To av spillerne var fra Haugalandet og de to vant 706 898 kroner hver.

– Ja, nei dette var kjekt. Det var også en veldig fin sum, og i disse tider er det jo mange som har det vanskelig økonomisk, så jeg har tenkt å hjelpe noen rundt meg i familie og slikt som kan trenge hjelp. Det blir også en ny bil her hjemme. Vi har tenkt oss på biltur til sommeren, så det kommer skikkelig godt med, sier en 42-åringen fra Sveio til Norsk Tipping.

– Det kom godt med, så nå skal jeg begynne å bruke helsyntetisk olje på bilen, sier en 62-åringen fra Karmøy og ler godt.

– Du ser, jeg fikk melding i dag og sjekket kontoen, og da gikk pumpa ganske hardt her. Det var velkomne penger og jeg har ikke tenkt så mye på hva jeg skal gjøre ennå. Jeg har ennå ikke kommet helt over sjokket. Jeg ble så usikker så tok en skjermdump av iPaden min med spillekvittering, og sjekket sikkert ti ganger. Så lot jeg en kompis gjøre det og heldigvis var vi enige. Jeg hadde vunnet, sier 62-åringen og ler godt.