Menu
GODE HJELPERE: Lothepus får god hjelp fra både venner og familie underveis i prosjektet. Foto: Eivind Senneset / TV 2

Lothepus tilbake med eget program på TV 2

Leif Einar «Lothepus» Lothe er tilbake på skjermen. Også denne gangen fra hans kjære hjemby Odda, hvor planen er å bygge Norges råeste campingplass.

Av Egil M Solberg | 30.03.2022 07:49:48

Lothepus: Fjorden Cowboys-epoken var over, men nå får seerne et gledelig gjensyn med både vestlandsbyen Odda og Leif Einar «Lothepus» Lothe, skriver TV2.

Denne gangen følger TV-kameraene Lothepus når han skal bygge en ny campingplass i Odda. Og det skal ikke være en hvilken som helst campingplass. Målet er at den skal bli intet mindre enn Norges råeste av sitt slag.

– Jeg har hatt en plan om det i mange år. Vi har et stort område på om lag 30 mål som skal brukes til dette formålet. Jeg fikk jeg med meg to investorer fra Bergen, så da var det bare å sette i gang, forklarer han.

Ifølge «kongen av campingplassen» er det blitt en kjempesuksess.

– I helgen var det 100 biler om dagen. Folk fra hele landet kommer på besøk. De er kjempepositive. En jeg snakket med hadde vært her 15 ganger bare i fjor, sier Lothepus muntert.

Han innrømmer å ha terget på seg både kommunen, Klima- og miljødepartementet og Fylkesmannen underveis, og alt dette får seerne være med på.

– Det har gått litt fort i svingene noen ganger, men vi er fortsatt gode venner, forsikrer Lothepus.

Lothepus camping har premiere på TV 2 Zebra og TV 2 Play mandag 18. april.

Soundcloud

Flere nyheter: