Menu
Joar «Levemann» Førde og Leif Einar «Lothepus» Lothe fra Odda ble rikskjendiser med programserien Fjorden Cowboys på TV2. FOTO: TV2

Lothepus med Joar i jubileumsbingo

En heldig spiller vinner over 100.000 kroner under jubileumssendingen på Fjorden bingo onsdag kveld. Da er også Leif Einar «Lothepus» Lothe på besøk i studio.

Av Egil M Solberg | 27.04.2021 20:24:53

Bingokanalen: Den populære bingoverten fra Odda trekker stadig flere spillere til Fjorden Bingo.

Han ble først kjent i TV2-programmet Fjorden Cowboys sammen med sin gode venn Leif Einar Lothe. Nå er det Joar som er hovedpersonen, mens Lothen leser opp tallene underveis.

Onsdagen før påske slo bingoen alle tidligere rekorder i forhold til antallet spillere. Forhåndssalget viser at den rekorden kan bli slått med god margin denne uken.

– Dette varierer fra uke til uke, men i påsken ble det rekord da vi delte ut 106.000 kroner til en heldig vinner fra Haugesund, forklarer Levemann.

Ett års jubileum

Det er denne uken akkurat ett år siden første sending med Fjorden Bingo på Bingokanalen, en sending du også kan se direkte med TV-sending på Facebook-live.

Nå skjer det igjen.

– Det er superbingo og det betyr at en jackpotten på 100.000 kroner skal ut i løpet av kvelden. Dersom pengepremien ikke går ut med vanlige lykketall, er det vinneren av trerekkeren på gullspillet som vinner 106.000 kroner, forklarer Levemann.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

Det er totalt 5 spill i løpet av kvelden. Det siste spillet kalles Gullspillet ettersom det der er høyere pengepremier.

– Lykketallene utløser jackpotten. Dersom du får en full talong når et lykketall leses opp, har du vunnet jackpotten, forklarer Levemann.

Det er seks talonger (ruter) i hvert spill i en enkel bingoblokk og hvert spill er representert som en egen side i bingoblokkene.

– Det er tre rekker i hver talong. Alle tallene i én og samme talong (rute) må være fullt for at man skal ha bingo på en trerekker. Du har bingo på to rekker når to av rekkene er fullt og du har bingo på én rekke når én rekke er fullt. Jackpotten forutsetter at du har alle tre rekkene i samme talong, forklarer Levemann.

Maksimalt høye premier hver uke

Det høye antallet spillere gjør at Fjorden Bingo kan holde maksimalt høye premier hver eneste uke.

Det er fast med 100.000 kroner i jackpot og 25.000 i andre premier.

Det ble delt ut over 3 millioner kroner i pengepremier de første 49 ukene.

Hør intervjuet med Joar Levemann på Radio Haugaland i dag

Flere nyheter: