Menu
PRISVINNERE: Fra venstre: Einar Vik Arset (kystdirektør), Vidar Ulriksen (statssekretær for fiskeri- og havministeren), Eirik Blom (Losdirektør). Foto Dag Inge Aarhus/Sjøfartsdirektoratet

Los-tjenesten fikk ærespris

Lostjenesten tildeles Haugesundkonferansens ærespris for 2022.

Av Egil M Solberg | 10.05.2022 13:19:14

Ærespris: Styret i Haugesundkonferansen tildeler Haugesundkonferansens ærespris for 2022 til Kystverkets lostjeneste ‒ for tjenestens bidrag til sikkerhet og fremkommelighet langs kysten i over 300 år.

‒ I senere år finner vi eksempler som ikke bare vitner om høy kompetanse, profesjonalitet og engasjement, men også evnen til å tenke kreativt for å løse krevende situasjoner ‒ ofte under krevende forhold. Vi er derfor stolte av å kunne tildele årets ærespris til den norske lostjenesten, sier styreleder i Haugesundkonferansen, Jon Leon Ervik.

Haugesundkonferansens ærespris for 2022 overrekkes av statssekretær Vidar Ulriksen i Nærings- og fiskeridepartementet 10. mai, på Haugesundkonferansens første dag, til kystdirektør Einar Vik Arset i Kystverket.

Styret for Haugesundkonferansen deler hvert år ut æresprisen til en bedrift, institusjon, organisasjon eller person som har dokumentert en spesiell innsats for bedring av sikkerhet og miljø innen den maritime næringen.

Flere nyheter: