Menu
Den siktede mannens forsvarer avviser at det vil være snakk om å gå inn på et avhør med politiet allerede natt til fredag. Foto: Jil Yngland / NTB

Lørenskog-siktet har meldt seg for politiet

Mannen som er siktet etter skytingen i Lørenskog på tirsdag, har torsdag kveld meldt seg for politiet. Det opplyser hans forsvarer, advokat Øyvind Bratlien.

Av NTB | 15.07.2021 23:09:01

Kriminalitet og rettsvesen: Forsvareren sier til NTB at den siktede opprinnelig hadde en annen advokat, men at han etter skyteepisoden byttet til Bratlien, som torsdag ble oppnevnt som mannens forsvarer.

– Han har meldt seg for politiet på Lillestrøm politistasjon nå i kveld. Jeg skal dit og ha et kort møte med ham, sier Bratlien til NTB ved 22.30-tiden.

Han avviser at det vil være snakk om å gå inn på et avhør med politiet allerede natt til fredag.

Mannen er siktet for drapsforsøk etter skyteepisoden tirsdag da det ble løsnet flere skudd mot en bil på Skårer i Lørenskog. Politiet har vært i dialog med den antatte gjerningsmannen og oppfordret ham til å melde seg, uten at det har hjulpet.

Mannen er foreløpig siktet for drapsforsøk. Politiet har jobbet ut ifra en hypotese om at en konflikt mellom to familier ligger bak skyteepisoden.

– Han kontaktet meg i går kveld. Jeg har hatt en del dialog med ham i dag rundt det praktiske knyttet til det å melde seg for politiet, sier Bratlien videre.

Advokaten sier det vil bli holdt fengslingsmøte fredag. Han kan derimot ikke si noe om hvordan klienten stiller seg til siktelsen.

– Vi har ikke snakket om innholdet saken enda, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: